Nöje

Efter Time’s Up – Selena Gomez mamma vill inte att hon jobbar med Woody Allen

Selena Gomez mamma Mandy Teefy har försökt övertala dottern att inte jobba med Woody Allen i hans nya film, efter att han blivit anklagad för sexuella trakasserier. Hon har även öppet diskuterat saken med Selenas fans på Instagram och nu verkar relationen mellan mor och dotter minst sagt infekterad. 

Foto: REX

Det har på senaste tiden pratats en del om Woody Allens nya film A Rainy Day in New York i samband med Time’s Up, i och med regissören blivit anklagad för att 1992 ha antastat sin 7-åriga dotter Dylan Farrow. Woody nekar till anklagelserna men på sociala medier tycks många vara övertygande om att det hela är sant. Som reaktion på detta valde Timothée Chalamet och Rebecca Hall, som spelar tillsammans med Selena Gomez i Woody Allens nya film, att be om ursäkt för att de arbetar med regissören genom att donera sin lön till Time’s Up-fonden och annan välgörenhet.

Nu har Selenas fans reagerat och undrat varför inte sångerskan också har regerat på händelsen, ett fan tyckte till och med att Selenas mamma skulle tvinga Selena att be om ursäkt. Då hände något som ingen hade väntat sig – Selenas mamma svarade på kommentaren och förklarade att hon redan försökt övertala dottern, men att det var lönlöst.

“Jag är ledsen, ingen kan tvinga Selena att göra någonting som hon inte själv vill. Jag hade ett långt samtal med henne om att inte jobba med honom och det hjälpte inte. Hennes team är fantastiskt. Det är ingen falsk person här. Ingen kontrollerar henne. Hon tar alla beslut själv. Oavsett hur mycket du än försöker att ge henne råd. Det är som att prata för döva öron.”

Bara någon månad innan skrevs det om hur Selena och hennes mamma hade hamnat i bråk på grund av Selenas relation med Justin Bieber och i slutet av förra året ska mor och dotter ha slutat följa varandra på Instagram. Selena har i en intervju fått frågan om Woody Allens förflutna var något hon tänkt på innan hon gått med på att vara med i filmen och hon gav ett något svårtolkat svar.

– För att vara ärlig, jag vet inte riktigt hur jag ska svara – inte för att jag försöker ta avstånd från det. Anklagelserna mot Harvey Weinstein hände faktiskt precis efter att jag hade börjat på filmen. De poppade upp mitt i det. Och det är något som jag behövde bemöta och diskutera. Jag backade och tänkte “Wow, universum jobbar på intressanta sätt”, sa Selena i intervjun.

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!