Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Elise Ecklund fick negativa kommentarer på sociala medier, men valde att vända det

Nöje

Elise slog tillbaka mot nättrollen – gjorde en låt av de hatiska kommentarerna

Elise Ecklund fick negativa kommentarer på sociala medier, men valde att vända det till något positivt och komponerade ihop en sång av dem. Spelande på sin ukulele framför hon låten där nättrollens ord blir till något helt fantastiskt!

Foto: Instagram @eliseecklund

Elise är en ung tjej från Oklahoma som driver ett Youtube-kanal med närmre 530 000 följare, som hon underhåller genom att sjunga och spela antingen ukulele eller gitarr. Efter att ha fått ta emot negativa kommentarer på sina videos bestämde hon sig för att gå emot hatet och göra någonting roligt av dem istället – det hela resulterade i en låt som är lika fin som den är rolig.

Låten hyllades på Instagram av ingen mindre än Will Smith som la upp en kort version av Elise video och taggade den med #LetsBeNice.

I originalvideon berättar Elise om hur hon inspirerats av en artist som tidigare gjort samma sak med elaka kommentarer. Hon berättar även att hon valde göra låten för att hon ville vända det negativa till någonting positivt istället, men säger också att hon annars får mestadels positiva kommentarer från lyssnarna. Videon har  i skrivande stund fått mer än 2,5 miljoner visningar och du kan kolla in den här direkt!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding