Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ellen Bergström om sina bröstkomplex: “Jag la SÅ mycket energi på negativa tankar”

Skådespelerskan och komikern Ellen Bergström använder ofta sina sociala kanaler för att nå ut med viktiga och starka budskap. 2017 hyllades hon för sitt ärliga inlägg där hon skrev om de komplex hon haft över sina bröst och hur dåligt hon mått över det – något vi tycker är väl värt att dela igen så att fler få ta del av det!

Foto: Instagram.com/ellenbergstrom

Det är tyvärr många som känner igen sig i att sol och sommar kommer med en ångest över att visa upp sin kropp. Så även Ellen Bergström, därför bestämde hon sig för att dela med sig av sin historia och dela en bild som hon förut hade mått dåligt över.

“En sån här bild, när mina bröst ser platta ut – skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan.”, skriver hon i inlägget.

Hon berättar att hon fick panik när hon var yngre och kompisarna frågade om hon ville följa med till stranden. För att få brösten att se större ut fyllde hon bikinin med flera inlägg. Tillslut var bikinin så tung att den åkte av när hon simmade.

“Jag la ned så mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst. Det finns så mycket mer viktiga saker att lägga sin energi på än hur ens kropp ser ut.”.

Idag har hon kommit över sina komplex och hoppas att hennes inlägg ska hjälpa andra som känner igen sig av hennes historia.

“Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara “jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet”. Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut!”

En sån här bild, när mina bröst ser platta ut – skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan. När det vankades sommar när jag var yngre och kompisarna ringde och frågade om jag ville hänga med ett gäng till stranden fick jag panik. Jag vet inte hur många inlägg jag la i min bikini.. säkert 4 stycken. När jag badade var min bikini så tung att den åkte av när jag simmade ? jag la ned SÅ mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst.. Det finns så mycket mer viktiga saker att lägga sin energi på än hur ens kropp ser ut. Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara “jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet”. Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut! ❤ update: Jag är alltså nöjd med mina bröst idag, och snälla ?? kommentera inte om vad som är “finast”, det finns dom som har komplex över att de har stora bröst ❤

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!