Nöje

Emilio Ingrosso öppnar upp om de tunga åren

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar Emilio Ingrosso om sina känslor kring de senaste åren som han själv beskriver som “tunga”.

Foto: Instagram @emilioingrosso

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren träffades i samband med hennes genomslag i Melodifestivalen. Paret gifte sig 1993 och gick skilda vägar 2002 – något som tog hårt på Ingrosso.

Bianca grät i en halvtimme

Situationen var så uppslitande att Ingrosso bestämde sig för att flytta utomlands. Detta kom självklart som ett hårt slag för barnen Oliver, Benjamin och Bianca Ingrosso.

“De var jättesmå. Det var jättejobbigt. Jag tror att Bianca den dagen jag skulle lämna, jag åkte till skolan, hängde huvudet på min axel och grät i en halvtimme. De andra barnen fick dra bort henne. Det var jättejobbigt, men det fanns ingen annan väg att gå för mig”, har Emilio Ingrosso sagt i podden “Fundamentalt”.

Tackar frun och barnen

Idag har de före detta makarna en fungerande relation och Emilio Ingrosso ser åren om lärorika. I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram skriver han bland annat:

“Det har varit några riktigt tuffa och tynga år för mig som både pappa / man & människa. Men det har också gjort att jag har lärt mig mycket och jag forsätter att lära mig varje dag. Jag måste få tilldela detta till min fru & mina barn som stått bredvid mig och hjälpt mig på stigen jag har gått.” 

Läs det rörande inlägget i sin helhet här:

Läs även:

Bianca Ingrossos krav för att delta i Paradise Hotel

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge har sagt upp sig

Källor: Expressen

Foto: Instagram @emilioingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!