Nöje

Enkelt, smidigt och bra för hälsan – bendrivna sparkcyklar dyker upp i Stockholm

Ramlösa slår ett slag för vardagsmotionen samtidigt som de lanserar ett nytt funktionsvatten. De bendrivna sparkcyklarna kommer att dyka upp i Stockholms innerstad inom kort.

I takt med att elsparkcyklarna har ökat explosionsartat i nästan alla stora städer väcker de också mycket känslor. Vi vet ju alla att det är viktigt att röra på sig, och att vardagsmotionen ofta har en stor betydelse. Därför är det just detta Ramlösa vill belysa när de nu placerar ut bendrivna sparkcyklar i Stockholms innerstad.

Gratis vardagsmotion

Sparkcyklarna kommer att finnas tillgängliga att låna helt gratis mellan 1 till 4 juni på Södermalmstorg och Stureplan. De är försedda med GPS-sändare och kan lämnas varsomhelst i Stockholm där man får parkera en sparkcykel. “Ramlösas sparkcyklar är ett snabbt, smidigt, smittsäkert och inte minst roligt sätt att ta sig fram i innerstaden, samtidigt som man får gratis vardagsmotion”, säger Thomas Ståhl, varumärkeschef för Ramlösa.

Skräddarsytt funktionsvatten

Ramlösa har i århundraden levererat friskt och naturligt mineralvatten från källan i Ramlösa Hälsobrunn. Det nya funktionsvattnet är fyllt av vitaminer, antioxidanter, mineraler och energi direkt från naturen. Det kommer i tre olika varianter, skräddarsydda för att förse kroppen med en extra boost via exempelvis naturligt koffein och vitaminer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!