Nöje

Eric Saade klar för Let’s Dance 2022

Ännu ett känt namn är klart för Let’s Dance 2022: Eric Saade är en av de kändisar som kommer försöka dansa sig till seger i årets upplaga av programmet.

Foto: TV4

I mitten av mars – närmare bestämt den 19:e – är det dags för årets upplaga av Let’s Dance. Många ser otåligt fram emot den sjuttonde säsongen av succéprogrammet och nu TV4 offentliggjort ännu en av de kändisar som deltar i år: Eric Saade.

Saade har har blivit tillfrågad om att vara med i programmet hela elva gånger tidigare. I år kände han äntligen att han vågade ta steget:

“Jag känner mig lite mer öppen numera. Jag har inte riktigt lika stora problem med integritet och att bjuda på mig själv. Nu kan jag dela med mig mer av mig själv så att folk får lära känna mig och inte bara min musik, säger han till TT.

“Ska våga bjuda på mig själv”

Även om Saade knappast är främmande inför att uppträda så är han ödmjukt inställd till att delta programmet:

“Jag kan stå på en scen och köra “Every minute” och dansa som en galning för att uttrycka mig, och det här är lite samma sak fast med något jag inte alls behärskar. Här måste jag vara redo att göra bort mig samtidigt som jag ska försöka hitta rätt uttryck”, säger han till TT, och fortsätter:

“[J]ag ska försöka att bara kasta mig ut, och att se det som en rolig grej! Och som ett steg i livet där jag vågar bjuda lite mer på mig själv.

Källor: TT, Aftonbladet

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!