Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Här är de bästa (och sexigaste!) apparna med erotiska berättelser för kvinnor

Porrindustrin har längre kritiserats på många olika sätt, inte minst för att främst vara skapad för män, av män. Men nu ser vi flera uppstickare med fokus på erotik som vänder sig till kvinnor – och de gör det framförallt med hjälp av ljudtjänster.

Oh Cleo är en av de nya apparna med inspelade erotiska berättelser som vänder sig till kvinnor. Foto: OhCleo, Unsplash

Erotiska berättelser verkar trollbinda allt fler läsare och lyssnare; låt oss inte glömma den enorma succé som bokserien 50 Shades of Grey skapade – trots att böckerna skammades av många som påstod att de var uselt skrivna så såldes det över 100 miljoner (!) böcker världen över. Böckerna var skrivna av en kvinna, E L James, och nu ser fler kvinnor ut att ge sig in i leken.

Etblerade ljudboksaktörer som Nextory och Bookbeat har redan en mängd erotiska berättelser i sitt utbud, men nu ser vi även ljudboksliknande appar som är specifikt inriktade på erotik för kvinnor. I början av 2021 lanserades två svenska renodlade plattformar för audioerotik: BlancheStories och OhCleo.

‘Meditationsapp med sexuella anspelningar’

I en intervju med Di Digita beskriver Celine Fierro, grundaren till OhCleo, appen som “en meditationsapp, men med sexuella anspelningar.” Målgruppen är framförallt kvinnor och tanken är att utmana porrindustrin, inte att utgöra en del av den. Från början fanns en tanke att sälja hållbara sexleksaker men istället upptäckte grundarna segmentet ‘audio erotica’.

Hur stor är efterfrågan?

När amerikanska Kindle skapade en enkel plattform för författare att sprida erotisk litteratur fullkomligt exploderade marknaden för böcker inom erotikgenren.

Nu förutspår bolag som Dipsea att audio kan skapa ett nytt genombrott för de som hellre vill lyssna på erotiska berättelser. De flesta svenska ljudbokstjänsterna rymmer redan erotik och romance, men fler verkar alltså ha sett samma lucka på marknaden – AVA Stories är en annan app för erotiskt ljud som också har skapats av två svenska kvinnor och som lanseras snart.

Olika inläsare

Istället för att använda inläsare har OhCleo valt att låta dem som skriver berättelserna själva läsa in dem. De satsar på att bygga en innehållsbank med kreatörer där de samlar in användargenererat material som lyssnas igenom och köps in om det låter bra. AVA Stories har en annan approach, där de har allt från kända författare till okända skribenter som skriver historierna och i många fall kända personer som läser in historierna.

Oavsett vad du föredrar så ser det alltså ut att finnas en tjänst som passar dig – och fler lär komma (i flera bemärkelser) även framöver.

Källa: Boktugg

Läs också: Onanera mera! 10 härliga sexleksaker för henne

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!