Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Onanera mera! 10 härliga sexleksaker för henne

Många av oss tillbringar nu mer tid hemma än vanligt, kanske faller sig då lusten på lite extra? Vi har samlat 10 härliga sexleksaker som du inte får missa där många har fått toppbetyg. Och särskilt härligt tycker vi att det är med tryck- och ljudvågor!

Har du allmänt mycket tid över just nu? Då vet vi exakt vad du ska lägga tid på, dig själv. Så varför inte testa en ny sexleksak som kan ge ännu mer njutning? Testa en vibrator, en dildo eller en härlig g-punktsstimulator. Nedan listar vi 10 sexleksaker för kvinnor som alla är väl värda att testa.

Läs även:

Allt du måste veta om knipövningar och redskapen som hjälper dig.

Vibratorns spännande historia.

Här är de 7 vanligaste sexfantasierna.

10 frågor om sex som alla undrar – men som ingen vågar fråga.

G-punktsstimulator

G-punktsstimulator

“Gaia är ergonomiskt utformad och designad för att träffa din G-punkt helt perfekt. Den har en unik värmefunktion, som tillför leken en extra spännande dimension.”

Pris: 599 kronor.

Nästa bild
Satisfyer 1 Next Generation Lufttrycksvibrator

Satisfyer 1 Next Generation Lufttrycksvibrator

Prisvinnare!

“Klitorisstimulator för dig som vill ha intensivare, snabbare och fler orgasmer. Med intensiva tryckvågor och kittlande pulser kommer denna leksak att ge dig oanat intensiva orgasmer på nolltid!”

Pris: 269 kronor.

Nästa bild
Fjärrstyrt Vibratorägg

Fjärrstyrt Vibratorägg

“Ett perfekt tillbehör till heta parlekar eller effektiv soloträning. Det räcker med att använda ägget 15-30 minuter 3 gånger i veckan för att snabbt uppleva en starkare bäckenbotten och på så vis få kraftigare orgasmer.”

Pris: 349 kronor.

Nästa bild
Kraftig vibrator

Kraftig vibrator

“Bland de absolut mest kraftfulla vibratorer på marknaden och den stimulerar med en intensitet som i stort sett inga andra vibratorer kan. ”

Pris: 599 kronor.

Nästa bild
Auto Rabbit - Sinful

Auto Rabbit - Sinful

Perfekt till dig som letar efter en vibrator som kan fylla dig ordentligt, samtidigt som du får extra pirrande stimulering. Den har faktiskt blivit utsett till bästa rabbitvibrator, när en dansk tidning testade vibratorer år 2016.

På insidan har den 3 rader med kulor som roterar och masserar din slidmynning för maximal njutning. Utvändigt vibrerar de effektiva kaninöronen intensivt så du får kraftfull och underbar klitorisstimulation.

Du kan njuta av de 6 vibrationslägena och de 6 rotationsprogammen antingen samtidigt eller var för sig, allt efter vad du föredrar. Den kraftfulla stimualtionen och de många kombinationsmöjligheterna gör denna stilfulla rabbit till en mycket njutbar och orgasmgivande bekantskap.”

Pris: 399 kronor.

Nästa bild
Doxy Massager Magic Wand

Doxy Massager Magic Wand

 

för dig som föredrar djupa och effektiva vibrationer. Inspirerad av originalet Hitachi Magic Wand har dess huvud gjutits i aluminium som ger djupare vibrationer som når längre in i huden, jämfört med Magic Wands vars huvud har tillverkats av plast. Huvudet har täckts med ett tjockt, mjukt och allergivänligt material som gör wanden mycket behaglig att använda.

Pris: 855 kronor.

Nästa bild
Lucid drömmen

Lucid drömmen

“Vibratorn har ett böjt huvud som förenklar letandet efter G-punkten och de speciella orgasmerna som man kan få vid dess stimulans. Lucid Dream är tillverkad av TPE och ABS, vilket ger en slät och hård yta som är perfekt till intensiv stimulation.”

Pris: 299 kronor.

Nästa bild
Klitorisvibrator - Better than chocolate

Klitorisvibrator - Better than chocolate

“Låt vibratorn vila i handen och använd dess topp för punktstimulans, eller placera den över blygdläppar och klitoris för stimulans av hela området.”

Pris: 669 kronor.

Nästa bild
Klitoris och g-punktstimulator

Klitoris och g-punktstimulator

“Den ultimata vibratorn för både intern och extern stimulering på en och samma gång. Toppen av vibratorn ska på ett skönt sätt vila mot din g-punkt för stimulering.”

Pris: 639 kronor.

Nästa bild
Partner vibrator med fjärrkontroll

Partner vibrator med fjärrkontroll

“Den stimulerar hennes G-punkt och klitoris samt hans penis av vibrationerna när vibratorn bärs under samlag.”

Pris: 499 kronor. (Nedsatt från 599 kr)

Nästa bild
LELO Smart Wand Large 2

LELO Smart Wand Large 2

“Detta är en förbättrad utgåva av sin testvinnande föregångare.
Denna uppgraderade vibrator har samma snygga, exklusiva och ergonomiska design, men bjuder på förnyad styrka för en ännu mer stimulerande och orgasmfylld upplevelse.”

Pris: 1 595 kronor. (Nedsatt från 1 869 kr)

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!