Nöje

Ett år efter hans bortgång – nu släpps ny musik från Avicii

I juni kommer vi få ta del av albumet “Tim”, producerat av Avicii. Det är artistens sista låtar, som familjen har beslutat att världen ska få ta del av. Redan i april släpps den första låten.

Foto: Rex

Det är över ett år sen vi nåddes av den chockerande nyheten om att den svenska dj-stjärnan Tim “Avicii” Bergling gått bort. Han blev endast 28 år gammal och lämnade en förkrossad värld efter sig. Då var han mitt i att färdigställa ett nytt album. Idag fick vi veta att albumet kommer släppas den 6 juni.

Stjärnans team meddelar i ett pressmeddelande att familjen har beslutat att dela albumet, som är tänkt att kallas “Tim”, med resten av världen. De låtskrivare som Tim tidigare jobbat tillsammans med säger att de kommer försöka slutföra låtarna så nära “Aviciis” vision som möjligt.

Redan den 10 april kommer vi få ta del av den första låten “SOS”. Vinsten kommer gå till stiftelsen “Tim Bergling Foundation.” Läs mer om stiftelsen som familjen har startat här.

”Tim ville göra skillnad – att vi startar stiftelsen i Tims namn är ett sätt att hedra hans minne och verka i hans anda”, skriver Tims familj.

Källa: DN

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!