Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Få betalt för att gosa med katter – här är drömjobbet för kattälskaren!

Få betalt för att hänga med katter? Ja tack! Nu kan du söka drömjobbet för alla kattälskare och hänga med över 55 katter på en grekisk ö!

Foto: Unsplash/ @yerlinmatu & @ludemeula

Har du tröttnat på det vanliga 9-5 jobbet, vill bo utomlands och älskar katter? Då har du hittat rätt! Nu söker nämligen God’s Little People Cat Rescue, ett adoptionscenter som tar hand om räddade katter, efter en ny medhjälpare. Jobbet är på deltid och innebär att du ska ta hand om över 55 katter på den grekiska ön Syros. Så vad är kraven? Jobbet drar igång redan i november och du måste kunna jobba i minst sex månader framöver. I början kommer du volontärarbeta 2-3 veckor för att lära dig allt du behöver veta och kanske det viktigaste av allt – för att få jobbet måste du såklart ha en stor kärlek till katter!

Med en utsikt över Egeiska havet kan det väl inte bli bättre. Vill du ansöka? Skicka in relevant information och ett foto på dig till [email protected]

Källa: Cosmopolitan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!