Nöje

Familjesängen för dig som är trött på att trängas (hela 365 centimeter bred!)

Upplever du att din partner tar åt sig all plats och att ni behöver trängas om utrymmet? Eller sover din hund i din säng och tränger ut dig totalt? Du kan vara lugn – nu finns det en familjesäng på 365 centimeter som löser dina problem!

stor-familjesangFoto: Ace Size

Hur skönt är det inte att få sträcka ut sig rejält i sängen? Det är inte lika populärt att trängas och uppleva att man inte kan sova gott för att utrymmet inte är tillräckligt. Eller tycker du att det bästa är att få sova ihop med hela familjen men inte riktigt hittat den perfekta sängen för det? Det finns dessutom en rad hälsofördelar att låta din fyrbenta vän sova i sängen, så kanske är det dags att investera i en större säng för att slippa trängas.

Nu har det amerikanska madrassföretaget Ace lanserat en ny säng, “Ace Family Size”, som har en bredd på 365 centimeter. Den är alltså dubbelt så stor som en vanlig dubbelsäng och du kommer inte längre behöva trängas! Idén till den jättestora sängen väcktes när en kund bett om en säng stor nog för att rymma alla barn samtidigt när hon läste godnattsagor. Dessa superstora sängar från Ace hittar du i USA och prislappen ligger på cirka 33 000 kronor. Det kan bli en aningen svårt att frakta hem, så överväg att ställa två dubbelsängar bredvid varandra för att få samma känsla!

Källa: Femina

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!