Nöje

Fansen förundras över hur Kardashian-familjens ansikten har förändrats genom åren

Besattheten av Kardashian-Jenner-familjens föränderliga utseende visar inga tecken på att sakta ner. Det har spridits bilder och videor som visar förändringarna i systrarnas ansikten genom åren. Vissa av förvandlingarna är minst sagt drastiska. 

En kreatör som kallas för  Saint Hoax har bland annat skapar en miniserie som han har valt att kalla  ‘PumpingUpTheKardashians’.  Serien innehåller videor som visar hur ansiktsegenskaperna hos Kylie, Kim och Khloe Kardashian förändras mellan gamla och nya bilder.

Det som är intressant med Kylies förändring är inte hur hennes läppar förstoras (vi vet alla att hon har erkänt sig använda fillers där), utan hur hennes käklinje verkar så skulpterad i efterbilderna. Kan hon kanske ha använt sig av fillers eller operation även där?

Naturligtvis så älskar Kardashian-Jenner-hatarna att hävda att alla förändringar hos systrarna har skett genom operation. Fansen påpekar däremot att tjejerna älskar smink och kanske är det duktiga makeupartister och dyra produkter som ligger bakom vissa av förändringarna – inte bara fillers som Saint Hoax föreslår.

Vad tror du – skönhetsingrepp eller sminkkunskaper?

Läs också: Khloé Kardashian i blåsväder över ny oigenkännbar bild
Sanningen bakom Khloe Kardashians redigerade och omtalade bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!