Nöje

Fansens teori: Britney Spears hemligt gift och skild med tidigare fästmannen under förmyndarskapet

Tidigare okända dokument skvallrar om att Britney kan ha både gift och skiljt sig under åren av förmyndarskap. Detta med tidigare partnern Jason Trawick som stjärnan hade en relation med för tio år sedan.

Foto: REX

I samband med att Britneys pappa till sist sagt upp sig från förmyndarskapet har det nu börjat cirkulera rykten om att stjärnan för många år sedan gått och gift sig – i hemlighet!

The Sun rapporterar om skilsmässopapper

Detta skulle isåfall handla om ett bröllop med expartnern Jason Trawick som Britney förlovade sig med 2011. Det som har hänt är att olika personer nu stått fast att de även gifte sig vid samma tid, och skiljde sig året därpå. Sajten The Sun rapporterar att de kommit över skilsmässopapper utskrivna av en domstol i Kalifornien 2012. Enligt källan ska det i beslutet stå att pengar har betalats för att “upplösa äktenskapet.”

Paret gick skilda vägar 2013 och om uppgifterna skulle visa sig stämma betyder det att Britney har tre brustna äktenskap i sitt förflutna. Med den nya förmyndaren hoppas stjärnan på att äntligen kunna skaffa barn och gifta sig med nuvarande kärleken Sam Ashgari.

Läs även: 5 chockade vittnesmål från Britney Spears.

Källa: Daily Mail

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!