Nöje

Farmen 2023: Därför lämnade Rickard Castefjord programmet

Årets upplaga av Farmen har bjudit på en hel del tvära kast. I torsdagens avsnitt bestämde sig ännu en av årets deltagare för att lämna programmet, det rapporterar Filmtopp.

Foto: TV4

Efter Karin Kollbergs avhopp från Farmen 2023 har nu ännu en deltagare lämnat programmet. I torsdagens avsnitt berättade nämligen Rickard Castefjord att även han skulle åka hem.

“Jag är en fighter”

“Det här är lite tungt så börjar ni gråta nu så får ni ta det, som en man eller en kvinna. Det är så här, jag är ingen quitter, jag är en fighter, jag har varit det hela mitt liv”, säger Rickard i avsnittet.

Det framkommer att Castefjord trots sin kämparglöd måste åka hem – hans rygg tillåter honom inte att fortsätta. En av orsakerna till att ryggen blivit sämre kan vara den ansträngning som han utsattes för under Farmenspelen, där han landade illa och fick ont i knäet. Detta kan i sin tur ha resulterat i en felaktig belastning av ryggen.

Trots skadan tycks Rickard se positivt på sin tid i programmet:

“Valet att kliva in på farmen och få vara med på den här resan, det är nog bland det häftigaste jag har fått gjort tror jag”, säger han och fortsätter:

“Fatta ändå att den här korta tiden förändrat sättet att se på livet, det är rätt sjukt, det är häftigt alltså. Var rädda om er, snälla. Av hela gänget som står här har jag inte sett något fult spel alls. Det är snyggt, det är vackert, sexigt.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!