Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Färskpotatis fylld med skagenröra – toppad med löjrom

Här kommer ett enkelt recept på färskpotatis som man gröper ur och fyller med skagenröra och toppar med räkor och löjrom.

Foto: Cassandra/Metro Mode

Perfekt att servera som aptitretare med ett glas bubbel eller en fördrink på en sommarmiddag!

Enkel skagenröra:
1,5 dl gräddfil
1,5 majonäs
finhackad dill
1 dl finhackade räkor
1 msk röd stenbitsrom

Gör så här:
Finhacka räkorna och dillen. Blanda samman alla ingredienser.

Färskpotatis fyllda med skagenröra
10 små färskpotatisar
3 dl skagenröra (receptet ovan)
Rom
1 dl räkor

Gör så här:
Köp färdig eller gör egen skagenröra.

Koka färskpotatisen tills de är klara. Låt svalna något.
Gröp ur potatisen och fyll på med skagenröra.
Toppa med löjrom och några räkor.
Servera direkt

Färskpotatis fylld med skagenröra - toppad med löjrom

Färskpotatis fylld med skagenröra - toppad med löjrom

Enkel skagenröra:
1,5 dl gräddfil
1,5 majonäs
finhackad dill
1 dl finhackade räkor
1 msk röd stenbitsrom

Gör så här:
Finhacka räkorna och dillen. Blanda samman alla ingredienser.

Färskpotatis fyllda med skagenröra
10 små färskpotatisar
3 dl skagenröra (receptet ovan)
Rom
1 dl räkor

Gör så här:
Köp färdig eller gör egen skagenröra.

Koka färskpotatisen tills de är klara. Låt svalna något.
Gröp ur potatisen och fyll på med skagenröra.
Toppa med löjrom och några räkor.
Servera direkt

Foto: cassandra.metromode.se

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!