Nöje

Fem saker som gör dig oattraktiv

Vi lever i en tid som är besatt av utseende, men när det kommer till kritan är inte snygga bilder det som vinner i längden.

Foto: Pexels

Letar du också efter kärleken? Kanske lägger du mycket tid och tanke på hur du ska framställa dig själv på bästa sätt. Svaret är att du ska försöka vara dig själv, däremot finns det några saker du absolut bör undvika, för att inte uppfattas som oattraktiv. Och då pratar vi inte om utseende, utan om personlighet och beteenden. Spana in listan nedan.

 • Du visar aldrig tacksamhet

  Vissa människor drivs av stolthet på ett sätt som gör att de kan ha svårt att säga tack. Det är ofta även dessa personer som har svårt att säga förlåt. Har du också problem med detta? Försök träna dig på att visa tacksamhet till din omgivning och be om ursäkt när du har fel. Det lönar sig mest i längden.
 • Du nedvärderar andra

  Är du en sån person som nedvärderar andra? Det är inte bara osympatiskt utan rent oattraktivt. Att bete sig exempelvis nedvärderande mot serveringspersonal under en dejt kommer inte framställa dig i speciellt bra dager. Se över din människosyn rejält, vi är alla lika mycket värda!
 • Du låtsas vara någon du inte är

  Ett vanligt misstag många gör idag är att låtsas vara någon de egentligen inte är. Detta är ett beteende som ofta grundar sig i osäkerhet. Det kan också resultera i att man mår mycket dåligt då det är svårt att leva upp till orimliga förväntningar på sig själv. Försök komma underfund med vad osäkerheten grundar sig i och arbeta på den.
 • Du pratar för mycket om dig själv

  Ingen gillar en självupptagen människa, och det finns inget värre än att sitta på en dejt med någon som bara håller låda om sig själv. Visa intresse för andra och ställ frågor. Öva dig också på att ställa följdfrågor och ta lite ansvar för att få igång ett samtal – även om det inte handlar om dig.
 • Du är svartsjuk

  Något av det mest oattraktiva drag man kan ha i en relation är svartsjuka. Finns det grund till svartsjuka så är det förstås ett stort problem som behöver åtgärdas. Men om det istället handlar om osäkerhet och hjärnspöken är det något du behöva ta på allvar och arbeta på. Relationer klarar sig bäst i längden om de bygger på ömsesidig respekt och förtroende.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!