Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fler kärleksrykten! Lady Gaga spelar Bradley Coopers stora kärlek i ny film

Efter succéfilmen A Star Is Born har det ryktats om att Lady Gaga och Bradley Cooper både är kära och har haft en hemlig affär. Igår släpptes nyheten om att de kommer spela mot varandra i en ny storfilm och världen jublar. 

Foto: Instagram: @ladygaga / TT

Efter succéfilmen A Star Is Born har världen reagerat på om det inte är så att huvudrollerna Lady Gaga och Bradley Cooper är kära även utanför filmduken. Det har länge spekulerats om ryktena är sanna eller inte. En av anledningarna till att det fortsatt skvallras om – är att Coopers ex-flickvän Irina Shayk, anklagat honom för att ha en affär med Gaga, vilket var en av anledningarna till deras uppbrott i juni.

Igår skrev Daily Mail  om nyheten som fått fansen att jubla. Det ryktas om att både Gaga och Cooper ska spela mot varandra i nästa storfilm, Guardians of The Galaxy Volume 3. Hon ska spela karaktären Lyrra som den tecknade tvättbjörnen Rocket Raccon är förälskad i. Och det är ingen mindre än Cooper som kommer vara tvättbjörnens röst.

Filmen kommer släppas under 2021, vilket betyder att vi kommer få se mer av kärleksduon tillsammans.

Källa: Daily Mail 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!