Nöje

Gigi Hadid uppges vänta sitt första barn tillsammans med pojkvännen Zayn Malik

Baby-boom i kändisvärlden! Enligt en nära källa till familjen väntar supermodellen sitt första barn tillsammans med pojkvännen Zayn Malik. Här är allt vi vet!

Foto: @harpersbazaarus  @gigihadid

Supermodellen Gigi Hadid väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Zayn Malik. Enligt TMZ:s källa säger en familjekälla att hon nu är i vecka 20, men könet på bebisen är fortfarande okänt. Paret har varit tillsammans fram och tillbaka sedan 2015, men blev i slutet av förra året tillsammans igen.

Gigi Hadid och Zayn Malik har fortfarande inte bekräftat nyheten, men en nära källa till familjen meddelar att deras båda familjer är överlyckliga över den spännande nyhet. “Gigi har hållit hemligheten nära sin familj och vänner de senaste månaderna. När Gigi och Zayn träffades i slutet av förra året var det som om de aldrig varit ifrån varandra och visste att vad de hade tillsammans var speciellt. Paret och deras familjer är överlyckliga.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Congratulations to #GigiHadid and #ZaynMalik who are reportedly expecting their first child together! Link in bio for everything we know so far.

Ett inlägg delat av Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Källa: TMZ, Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!