Nöje

Gisele Bündchen öppnar upp om sin “ovärderliga” relation till tvillingsystern Patricia

Under helgen dök Gisele Bündchen upp på en välgörenhetsgala tillsammans med sin tvillingsyster Patricia. “Hon stöttar mig, precis som jag stöttar henne”, berättar fotomodellen för People.

Foto: Instagram @gisele

Fotomodellen Gisele Bündchen har inte mindre än fem systrar, men en av dem står hon särskilt nära: tvillingsystern Patricia.

Gisele Bündchen med sin mamma och fem systrar./Foto: Instagram @gisele

“Hon stöttar mig”

I helgen agerade Gisele Bündchen värd för Luz Alliance-galan i Miami, ett event där nära en miljon dollar samlades ihop till förmån för beskogning i Brasilien.

Bündchen dök upp på galan i sällskap av sin tvillingsyster Patricia, som hon berättade spelade en nyckelroll i planeringen av galan:

“Detta var min första gala och jag hade inte kunnat göra det utan min syster Pati som jobbade hårt med stiftelsen för att organisera den här speciella kvällen”, sa hon till People efter evenemanget. “Det var väldigt speciellt att ha henne här ikväll.”

Bündchen, som förra året separerade från sin ex-make Tom Brady, berättade att hon och systern står varandra väldigt nära:

“Jag vet att hon stöttar mig, precis som jag stöttar henne. Vi litar på varandra och vill alltid varandras bästa och det är ovärderligt.”

Foto: Instagram @gisele

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!