Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glada nyheter – Stranger Things får en tredje säsong

Stranger Things säsong två har inte ens kommit ut, men vi är redan taggade på säsong tre. I en intervju med Vulture berättare skaparna till serien att en tredje och eventuellt en fjärde säsong är på gång. 

Foto: Netflix

Netflixserien blev snabbt en av förra årets stora snackisar och blev älskad världen över. I oktober återvänder serien i rutan för en säsong 2 och innan vi bänkar oss för att se hela säsongen i ett svep kan vi glädjas lite extra åt att säsong två inte blir är sista. Så nu kan vi titta på hela säsongen på en helg utan att få dåligt samvete.

Skaparna till serien, bröderna Duffer berättar för Vulture att en tredje säsong är planerad och att även en fjärde säsong kan vara aktuell. Den fjärde säsongen kommer eventuellt handla om när Hawkins gänget går på college och Matt Duffer berättar att historien måste ändras ju äldre barnen blir. Det verkar dock inte bli fler än fyra säsonger då Duffer även säger att det är svårt att låta någonting hemskt hända dem varje år.

Medan vi väntar på säsong två, tre och fyra tittar vi än en gång på den minst sagt obehagliga trailern till den andra säsongen. Den har premiär den 27 oktober på Netflix.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!