Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glädjande Disneynyheter – Snövit är näst på tur att få en remake

De senaste åren har vi verkligen blivit bortskämda med nya versioner av våra favoritfilmer från Disney. Nu har de avslöjat att Snövit är nästa film som får en ny spelfilmsversion.

snovit-film-remake-spelfilm-disneyFoto: Disney

2019 har än så länge varit ett drömår för alla som älskar Disney, i mars hade Dumbo premiär, den 22 maj var det premiär för Aladdin och i juli är det äntligen premiär för Lejonkungen. Som om inte detta vore nog, så har Disney nu berättat att en remake av Snövit och de sju dvärgarna är på gång.

Planen för den nya filmen är att både handlingen och musiken ska utökas. Det är Benj Pasek och Justin Paul, skaparna av musiken till “La La Land” och “The Greatest Showman”, som har ansvar för musiken i filmen om Snövit.

Det är inte första gången som det görs filmer baserade på bröderna Grimms historia om Snövit, bland annat “Spegel spegel” och “Snow white and the huntsman”. Men nu ska alltså Disney ge sig på att göra en spelfilmsversion av den klassiska filmen. Än är det inte officiellt när filmen kommer att ha premiär eller vem som ska spela Snövit.

Källa: Variety

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!