Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glädjebeskedet – Vår tid är nu får en specialsäsong!

SVT:s “Vår tid är nu” har fått många att sitta bänkade hemma i sofforna och i höst har den tredje säsongen premiär. Men nu kommer beskedet som vi alla har väntat på – det kommer ytterligare en säsong.

var-tid-ar-nu-puff-sasong-4Foto: SVT

Den nya säsongen är en specialsäsong som kommer att bestå av fyra avsnitt och kommer visas under julen 2020. Den största skillnaden mellan den här säsongen och de tidigare är att den inte kommer utspela sig efter det sista avsnittet i säsong tre. Utan i de nya avsnitten kommer vi få följa med familjen Löwander under det som hände mellan den första och andra säsongen.

Den kommer utspela sig under sommaren 1951, ungefär ett halvår efter att den första säsongen tagit slut. I de här avsnitten är Nina fortfarande gift med Erik och Kalle lever tillsammans med Sonja. Vi kommer få se när familjen Löwander driver en sommarrestaurang ute i Stockholms skärgård.

En stor del av den ordinarie ensemblen kommer att återvända till den här säsongen, bland andra Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Suzanne Reuter, Adam Lundgren och Peter Dalle. En som dock saknas är Mattias Nordkvist som spelar Gustaf Löwander.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!