Nöje

Glöm den uppblåsbara enhörningen – här är den gigantiska glittrande svanen!

Förra sommaren kunde vi, framför allt i det glittrande Instagram-flödet, få njuta av härliga bilder med uppblåsbara djur som flöt runt på vattnet. Då var det enhörningar som gällde men årets tillskott kan vara ännu bättre – nämligen en vacker svan!

Foto: Samsclub.com & Unsplash

Förra sommarens varma dagar känns just nu väldigt avlägsna men med denna nyhet kommer minnena av sol och bad sakta tillbaka. Förra årets supertrend med uppblåsbara djur fortsätter nu och har ännu ett tillskott kommit ut. Som komplement till den redan (superfina) enhörningen, flamingon och påfågeln kommer nu Sam’s Club ut med en svan. Det som är extra speciellt med denna är att den verkligen är gigantisk, med sin höjd på hela 2,7 meter och en bredd på 4,9 meter!

Svanen är utrustat med sittplatser och har plats för 6 personer. Det har en inbygd kylare till dryck, är fylld med glitter och som grädden på moset – en söt krona på toppen. För 170 dollar (ca 1300 kr) kan den bli din – perfekt för dig som redan drömmer om sommar och sol. Frågan är bara om du har orkar blåsa upp den?

Källa: Popsugar

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!