Glöm vanlig tacos! I sommar frossar vi i skärgårdsnachos med skagen och löjrom
Spröda tacochips med smält ost och salsasås i all ära, men i sommar frossar vi mycket hellre i skärgårdsvarianten – toppad med krämig skagenröra, vispad creme fraiche, finhackad rödlök och mumsig löjrom. Här bjuder vi på receptet på sommarens godaste förrätt som även passar perfekt att servera som tilltugg till något gott i glaset.
Vill du avnjuta din skärgårdsnachos med en läskande och god sommardrink?
Kolla in hur du gör Aperol Spritz här – Sommarens godaste och enklaste drink!
Du behöver:
1 påse saltade nachochips
Skagenröra (hemgjord eller köpt)
1 finhackad rödlök
2,5 dl creme fraiche
Löjrom
Gör så här:
1. Okej, det blir inte enklare än så här: Häll upp chipsen i en skål. Servera med skagenröra, creme fraiche, löjrom och hackad rödlök i skålar bredvid.
2. Njuuut!