Nöje

Gwyneth Paltrow fick svar på tal av dottern efter att ha publicerat bild på Instagram

Gwyneth Paltrows dotter var inte helt nöjd med selfien som mamma Gwyneth publicerat på henne själv och dottern. Det dröjde inte länge innan hon skrev en kaxig kommentar under inlägget.

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

När Gwyneth Paltrow och 14-åriga dottern Apple var på skidresa nyligen publicerade Gwyneth en selfie på sig själv och dottern från skidliften. Det dröjde dock inte länge innan Apple visade sitt missnöje över att mamman valt att lägga ut bilden.

Fick kritik från dottern

Gwyneth kommenterade bilden med tre emojis föreställande ett äpple, en skidåkare och ett hjärta men trots det kom tonårsdottern snabbt med en kaxig kommentar. Under bilden kommenterade hon, “Mamma, vi har pratat om detta. Du får inte lägga upp något utan mitt godkännande.” Gwyneth var dock snabb på att svara och kommenterade tillbaka: “Man ser inte ens ditt ansikte!” Något hon faktiskt hade rätt i. På bilden har Apple på sig en skidhjälm och skidglasögon.

Apple är äldsta barnet till Gwyneth Paltrow och Chris Martin. Hon förekommer då och då på bilder på mammans Instagram men vi misstänker att det har funnits en diskussion mor och dotter emellan om vilka bilder Gwyneth får lägg upp på dottern och inte!

Källa: Harpers Bazaar

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!