Nöje

Hailey och Justin Bieber omgärdas av separationsrykten

Sedan en tid tillbaka omgärdas Justin och Hailey Bieber av separationsrykten – och nu har Haileys far uppmanat parets kristna fans att be för dem, det rapporterar Page Six.

Foto: Instagram @haileybieber

Det var under onsdagen som de äkta makarna Justin Bieber, 29, and Hailey Bieber, 27, fångades på bild när de var på väg till en gudstjänst i Los Angeles endast dagar efter att Haileys pappa, Stephen Baldwin, 57, delat ett inlägg på Instagram som gett bränsle åt rykten om en stundande separation.

Uppmanade kristna att be för Hailey och Justin

Inlägget – som Baldwin delade i sin story på Instagram den 26:e februari – innefattade ett klipp där Justin spelade gitarr och sjöng med i låten “I Could Sing of Your Love Forever” av Delirious? och Hillsong Worship. Det hade från början publicerats av Victor Marx, grundaren av trossamfundet All Things Possible Ministries, och innehöll texten:

“Kristna, när ni tänker på Justin & Hailey, var snälla och ägna en stund åt att be en liten bön för att de ska få visdom, skydd och komma nära Herren.”

Marx tillade:

“Det finns särskilda utmaningar som människor i höga positioner möter och fienden vill inte heller att de ska närma sig Jesus. Så ofta, oavsett de materiella sakerna eller utmärkelserna, möter de ofta andlig krigföring som är intensiv och försöker förstöra deras tro, äktenskap och livet i allmänhet.”

Hailey och Justin gifte sig för första gången i rådhuset i New York 2018 och höll en stor bröllopsfest året därpå.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!