Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Halloween hos Disney+ – spana in det läskiga utbudet här!

Vi älskar hösten och en stor anledning är Halloween! Samtidigt som pumporna skjuter upp ur marken och mörkret smyger sig på kvällarna är vi sugna på lite extra pulshöjning i tv-soffan. Disney+ satsar stort på sitt superläskiga utbud inför Halloween, spana in den fullständiga listan nedan!

Foto: Hocus Pocus

Satsa på lite extra filmmys nu när Halloween närmar sig. Bunkra upp hemma med lite godis och snacks och luta dig tillbaka med en storfavorit som gjort entré de senaste åren, nämligen pumpalatten. Vad kan gå fel? Spana in filmutbudet nedan och botanisera bland superläskiga mysrysare inför höstens högtid!

HORROR SERIES TBC 


AMERICAN HORROR STORY – DOUBLE FETAURE (S10)


Books of Blood 

En resa in till outforskade och förbjudna territorium är vad vi får i tre berättelse som utspelas i rymd och tid. Baserad på en berättelse av Clive Barker.


Helstrom

Daimon och Ana Helstrom är barn till en mystisk seriemördare, och besitter både komplicerad dynamik och färdigheter när de jagar efter mänsklighetens värsta individer.


Jennifer’s Body


Prometheus

En grupp vetenskapsmän och utforskare ger sig ut på en spännande resa som sätter deras fysiska och mentala begränsningar på prov och strandsätter dem på en avlägsen planet, där de hittar svaren till mänsklighetens mest djupsinniga frågor och till livets främsta mysterium.

The X-Files (Series and Movies)


LEGO® Star Wars Terrifying Tales 


Muppets Haunted Mansion – Spökhuset

Alla dina favorit Muppet -vänner är tillbaka för en spöklik Halloween -special, inspirerad av Disneys Haunted Mansion -attraktioner.


Just Beyond


Don’t Look Under the Bed


Edward Scissorhands

En gång i tiden, i ett slott högt upp på en kulle, bodde en uppfinnare vars största uppfinning fick namnet Edward. Trots att Edward hade en oemotståndlig charm, var han inte riktigt perfekt. Uppfinnarens plötsliga död lämnade honom halvfärdig, med skarpa knivar som händer. Edward levde ensam i mörkret till dess en dam tog med honom hem till sin familj. Och där börjar Edwards fantastiska äventyr i det pastellfärgade land som kallas Suburbia.


Frankenweenie

Unga Victor gör ett vetenskapligt experiment med förhoppningen att återuppliva sin älskade hund Sparky, men experimentet resulterar i oavsiktliga och monstruösa konsekvenser.


Girl vs. Monster


Gravity Falls


Halloweentown


Halloweentown High


Halloweentown II: Kalabar’s Revenge


Hocus Pocus

Efter att ha frammanats av tre ovetande ungdomar ger sig en 300-årig häxtrio i kast med att lägga en förbannelse över hela staden och försöka få tillbaka sin ungdom. Men först måste de ta hand om tre kvicktänkta ungdomar som bestämt sig för att sätta käppar i hjulen för dem.


Invisible Sister

Studenten Cleos vetenskapliga projekt i skolan går lite fel, vilket orsakar att hennes populära storasyster Molly blir osynlig.


Maleficent

Här är berättelsen om Disneys mest ikoniska skurk från den klassiska “Törnrosa” från 1959: Maleficent som blir sviken och förråd så hennes hjärta förvandlas till sten. Driven av hämnd kastar hon en förbannelse över kungens nyfödda dotter Aurora. Prinsessan växer sedan upp i skogen långt från slottet och utan kännedom om sin härkomst. Maleficent följer Auroras uppväxt på avstånd och inser snart att Aurora är nyckeln till lycka, både för landet och för Maleficent själv.


Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children


Mom’s Got A Date With A Vampire


Phantom of the Megaplex


Return to Halloweentown


The Haunted Mansion  


Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas


Twitches


Wizards of Waverly Place


ZOMBIES

Kan du inte få nog av Halloween? Här hittar du fler artiklar om Halloween!

KÖP

Skaffa Disney+ här!

KÖP

Foto: Maleficent (2014)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!