Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Hälsa, njutning och självständighet – 8 saker varje kvinna borde ha hemma!

Vi på redaktionen har suttit ett antal gånger och hyllat vissa produkter lite extra – ja sådana som vi helt enkelt alltid har hemma och inte vill vara utan. Därför tänkte vi dela med oss av 8 saker, som varje kvinna borde ha hemma. Håller du med?

Foto: Unsplash

Vi på Metro Mode gillar att tipsa om bra och inspirerande grejer och plagg, men det finns några saker som vi gång på gång kommer på oss själva att hajpa här på redaktionen. Det finns ju några saker som underlättar våra liv eller gör de lite mer behagliga – och självklart tipsar vi vidare även till er!

Satisfyer Pro - Apotek Hjärtat KÖP

Satisfyer Pro - Apotek Hjärtat

Oavsett om du har en partner eller inte, så är en Satisfyer Pro ett måste att ha hemma. Den har tagit världen (iaf kvinnorna) med storm och blivit en stor favorit i nattduksbordet. Helt klart ett måste i varje hem.

Pris: 328, köp här.

KÖP

Nästa bild
Satinpyjamas - Gina Tricot KÖP

Satinpyjamas - Gina Tricot

En satinpyjamas lyfter varje helgmorgon och mysiga hemmakvällar på ett kick. Och visst är det lite härligt att känna sig fin även när man är hemma och tar det lugnt och samlar energi?

Skjorta: 259 kr, köp här.

Byxor: 199 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Menskopp - Apotek Hjärtat KÖP

Menskopp - Apotek Hjärtat

Menskoppen är ett bra alternativ till tamponger och bindor både ur ett miljövänligt perspektiv men också för plånboken. En liten kopp gjord av silikon som samlar upp blodet. Den går att återanvändas och kokas i varmt vatten mellan dina menstruationer för bästa möjliga hygien. Eftersom den sitter i kroppen slipper du bära med dig extra mensskydd i väskan.

Pris: 163 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Verktygslåda - Claes Ohlsson KÖP

Verktygslåda - Claes Ohlsson

En bra kvinna reder sig själv – såklart! Kan karlarna, ja då är det självklart att vi också kan. Så se till att köpa hem en verktygslåda och är det något du inte gjort förut, ja då har vi google som en god vän inför kommande projekt.

Pris: 199 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Kombinerat överfallslarm och försvarsspray - Claes Ohlsson KÖP

Kombinerat överfallslarm och försvarsspray - Claes Ohlsson

Ja vi vet att det inte ligger hos oss kvinnor, men det kan kännas tryggt att ta det säkra före det osäkra. Det här är ett överfallsalarm kombinerat med ett försvarsspray, se till att alltid ha med dig ett i väskan!

Pris: 199 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Spetsbody - Lindex KÖP

Spetsbody - Lindex

Köp hem en spetsbody och bär hemma, endast för dig själv. Kolla dig själv i spegeln och känn hur fin du är – precis som du är!

Pris: 399 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Magiskt Top Coat - Seche Vite Dry Fast KÖP

Magiskt Top Coat - Seche Vite Dry Fast

Tiden för att sitta och vänta på att nagellacket ska torka är över. Det här är ett top-lack som torkar på fem minuter, och har förenklat så mycket i vardagen. Ett måste för varje skönhetsjunkie.

Pris: 159 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Kondomer - RFSU KÖP

Kondomer - RFSU

Ta ansvar för din egen kropp och din egen hälsa. Ja av någon anledning kanske det känns pinsamt att köpa kondomer, men det är bara att göra, eller varför inte klicka hem dem?

Pris: 74 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!