Nöje

Hannah Widell, 46, är gravid – väntar barn med fästmannen

Nu väntar tv-profilen och entreprenören Hannah Widell sitt fjärde barn. “Jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här”, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Instagram @hannahwidell

Paret förlovade sig förra sommaren och väntar nu sitt första gemensamma barn. För Hannah Widell, 46, blir det nummer fyra i barnaskaran och för fästmannen Philip Lindh, 31, är det första barnet.

Träffades i utelivet

Paret träffades i utelivet för två år sedan och bebisen var planerad. “Det är ett riktigt kärleksbarn kan man säga eftersom jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här”, säger Hannah Widell. Bebisen är beräknad under hösten och Hannah säger även till Aftonbladet att hon velat hålla graviditeten för sig själv och nära och kära.

Gravid utan IVF-hjälp

Samma dag som Hannah gick ut på Instagram och meddelade om graviditeten höll hon även en presskonferens inför sin och Amanda Schulmans kommande serie, Två systrar. Då berättade hon även mer om babylyckan och avslöjade att hon och sambon inte tagit hjälp av IVF för att bli gravid. “Nej, faktiskt inte! Det är ju ett mirakel det här som har hänt, haha! Vi bestämde oss för att leva livet och blev det så blev det, och det blev det, så det är ju väldigt härligt och lyxigt.”

“Jag är en sån som inte är planerande, men jag tror på att saker blir om man bara skapar lite förutsättningar och lever livet,” sade Hannah till Aftonbladet i en tidigare intervju.

Uppmärksammad försäljning

Hannah Widell, som tillsammans med systern Amanda Schulman, driver Perfect Day Media med podcasten “Fredagspodden”, gjorde nyligen en uppmärksammad försäljning av bolaget. Abba-legendaren Björn Ulvaeus bolag Pophouse Entertainment köper poddbolaget och ämnar expandera i Europa. Läs mer om det här.

Läs även:

Hannah och Amanda säljer poddbolaget Perfect Day – till Abba-legendaren.

6 serier du inte får missa i höst.

Foto: Instagram @hannahwidell

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!