Nöje

Dottern Tyra grattar Hans Wiklund på fars dag – efter svåra tiden

I våras berättade Emma Wiklund att hennes make, Hans Wiklund, drabbats av en hjärnblödning. Sedan i somras är han på bättringsvägen och på fars dag visade dottern Tyra Wiklund sin uppskattning för sin pappa i ett nytt inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @tyrawiklunds

I våras meddelade Emma Wiklund att hennes make, Hans Wiklund, drabbats av en hjärnblödning som krävde sjukhusvård. I ett inlägg på Instagram skrev hon att han drabbats utan förvarning och var inlagd på sjukhus. “Han får bästa tänkbara vård. Vi ber om förståelse för att vi inte kan svara på frågor. Tack för all omtanke”, skrev hon till sina följare då.

Fick åka hem efter fyra månader

Hans Wiklund har en bakgrund som radiopratare, filmkritiker och tv-profil. Han har bland annat medverkat som expert i “Bionytt” på TV4 och lett äventyrsprogrammet “Wipeout”. De senaste åren har han hörts på Mix Megapol och på “Morronrock” på Rockklassiker. Efter hjärnblödningen i mars fick han spendera fyra månader på sjukhus innan han äntligen fick komma hem igen. “Hemma! Efter fyra månader borta” skrev han i ett inlägg i juli, under en bild på honom själv tillsammans med familjens hund.

Dottern Tyra Wiklund delar kärleksförklaring

Nu hyllar dottern Tyra Wiklund sin pappa i ett inlägg som hon publicerade på Instagram under fars dag. Under en bild på henne, hennes bror och pappa Hans delar hon en rörande kärleksförklaring till familjen och pappan. “Bästa som finns att få fira farsdag med er (i förskott..) Pappa<3 Jag älskar dig”, skriver hon i inlägget.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!