Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är åldern då du troligtvis kommer hitta “den rätta”

När ska man egentligen träffa “den rätta” och hur vet man att det är “den rätta” man har träffat? Det är stora frågor och det är dessutom frågor som vi kanske ställer oss själva nästan allt för ofta. Nu slipper vi fundera längre. För en ny undersökning har kommit fram till åldern då det är vanligast att vi träffar vår livspartner.
 
hitta-den-ratta-nar-puffFoto: REX
 
Det är dejtingföretaget Match.com som har frågat 2 000 personer om deras förhållande, när de blev officiella på Facebook och när de träffade sin partner.
 
De kom fram till att kvinnor träffar vanligtvis sin partner när de är 25 år och män när de är 28 år. Nästan hälften av alla de frågade träffade sin livspartner när de var i 20-års åldern.
 
Undersökningen visade också att de flesta väntade ungefär fem månader innan de sa “jag älskar dig” och efter fem månader uppdaterade de även sin relationsstatus på Facebook.
 
När är det läge för första kyssen då? Enligt Match.com tycker 31% att den första kyssen kan komma under den första dejten, om de känner att kemi uppstår. Hela 34% skulle vänta en vecka eller två innan de skulle hålla hand med sin dejt.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!