instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Här är de bästa auktionerna för Musikhjälpen 2020

Av: Metro Mode

Drömmer du om att lära dig från riktiga proffs, hänga med spännande kändisar eller ta del av unika produkter? I årets Musikhjälpen, som handlar om att ingen ska lämnas utan vård, finns verkligen något för alla. Vi har listat de mest spännande auktionerna just nu!

I måndags drog Musikhjälpen äntligen igång (som vi har längtat!) och Tradera är redan fyllt av massor med grymma auktioner i kampen för att ingen människa ska lämnas utan vård. Alla insamlade pengar från auktioner och bössor går till internationella projekt som stärker hälso- och sjukvård i samverkan med lokalsamhället, till exempel vårdcentraler, mobila hälsokliniker och utbildning av lokala hälsoarbetare – allt med målet att människor världen över ska få likvärdig tillgång till vård utan att drivas in i fattigdom.

Mängder av privatpersoner, företag och kända profiler drar sitt strå till stacken för att samla in pengar – nedan hittar du de bästa, roligaste och mest spännande auktionerna just nu!

Här hittar du alla auktioner!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår