Nöje

Här är de mest streamade ABBA-låtarna

ABBA-fans över hela världen gläds över det kommande släppet av ett nytt studioalbum för första gången sedan 1981. Nedan berättar vi vilka som är bandets mest streamade låtar!

Foto: ABBA

Nästan 40 år har gått sedan Agnetha, Benny, Björn, och Anni-Frid senast släppte musik men deras skatt av odödliga hits har fortsatt att uppskattas av nya generationer genom Spotify. Trots att ABBA var som störst på 70- och 80-talet så finns deras lyssnare även i den yngre generationen. 18-24-åringar streamar bandet mest på Spotify, och de har streamat mer och mer för varje år.

För att fira denna historiska release har de två nya låtarna lagts till i spellistan This is ABBA tillsammans med 11 Spotify-exklusiva videoklipp där Björn Ulvaeus från ABBA delar med sig av historien bakom bandets återförening, reflekterar över vänskap och ger mer insikter om vad som komma ska. Videoklippen är inspelade i legendariska RMV Studios på Skeppsholmen i Stockholm. Det märks tydligt att ABBAs låtar står sig starka genom tiden – inte bara för generationen som först förälskade sig i dem, utan även för de som kom efter.

De mest streamade ABBA-låtarna på Spotify

  1. “Dancing Queen”
  2. “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”
  3. “Mamma Mia”
  4. “The Winner Takes It All”
  5. “Take A Chance On Me”
  6. “Super Trouper”
  7. “Waterloo”
  8. “Lay All Your Love On Me”
  9. “Chiquitita”
  10. “SOS”

Läs även:

ABBA har släppt ny musik – för första gången på 40 år.

Foto: ABBA

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!