Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är de mest streamade ABBA-låtarna

ABBA-fans över hela världen gläds över det kommande släppet av ett nytt studioalbum för första gången sedan 1981. Nedan berättar vi vilka som är bandets mest streamade låtar!

Foto: ABBA

Nästan 40 år har gått sedan Agnetha, Benny, Björn, och Anni-Frid senast släppte musik men deras skatt av odödliga hits har fortsatt att uppskattas av nya generationer genom Spotify. Trots att ABBA var som störst på 70- och 80-talet så finns deras lyssnare även i den yngre generationen. 18-24-åringar streamar bandet mest på Spotify, och de har streamat mer och mer för varje år.

För att fira denna historiska release har de två nya låtarna lagts till i spellistan This is ABBA tillsammans med 11 Spotify-exklusiva videoklipp där Björn Ulvaeus från ABBA delar med sig av historien bakom bandets återförening, reflekterar över vänskap och ger mer insikter om vad som komma ska. Videoklippen är inspelade i legendariska RMV Studios på Skeppsholmen i Stockholm. Det märks tydligt att ABBAs låtar står sig starka genom tiden – inte bara för generationen som först förälskade sig i dem, utan även för de som kom efter.

De mest streamade ABBA-låtarna på Spotify

  1. “Dancing Queen”
  2. “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”
  3. “Mamma Mia”
  4. “The Winner Takes It All”
  5. “Take A Chance On Me”
  6. “Super Trouper”
  7. “Waterloo”
  8. “Lay All Your Love On Me”
  9. “Chiquitita”
  10. “SOS”

Läs även:

ABBA har släppt ny musik – för första gången på 40 år.

Foto: ABBA

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!