Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är staden som anordnar en kattfestival i sommar – vi bokar biljetten redan!

London tycks vara staden där allting händer. Ni har väl inte missat pop up-kaféet för mopsar som vi tidigare skrivit om. Är du istället en “katt-människa” ska du också få något att glädjas åt. I sommar anordnas en festival för katter – hur mysigt?

kattfestival-londonFoto: Kristin Lopez; Mikhail Vasilyev/Unsplash

Den 14:e juli 2018 kommer du att kunna besöka “Catfest” i London. Evenemanget bjuder på vegetarisk street food, föreläsningar, böcker, konst och försäljning av svårhittade saker som är relaterade till katter. Känner du att du behöver kattinspirerande accessoarer för dig själv är det här ytterligare en anledning att spana in stället. Även bakelser och cocktails med inspiration från katter kommer att finnas på plats. Är du själv sugen på att ha en liten misse hemma hos dig, kommer du att kunna adoptera katter som behöver ett nytt hem. Med andra ord – en helt egen festival dedikerad för katter!

Det finaste är väl kanske att en del av intäkterna kommer att gå till katthem. Festivalen arrangeras av författaren och djurrättsaktivisten Britt Collins samt journalisten Chrissy Illey. Britt Collins har skrivit Strays, en bok om en hemlös och alkoholiserad man som räddar en skadad katt. I gengäld blir han räddad av katten.

Här hittar du mer info om kattfestivalen.Tyvärr är biljetterna slutsålda – men vi håller ögonen öppna på nya kattfestivaler i framtiden!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!