Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här kan du äta middag med magisk Harry Potter-inspirerad meny

Goda (i dubbel bemärkelse) nyheter för alla Harry Potter-fans! I London öppnar i sommar en klubb där du kan äta en 7-rätters middag inspirerad av Harry Potters magiska värld. 

Foto Warner Bros

Det är 20 år sedan J.K Rowling släppte den första boken om Harry Potter och den magiska Hogwarts-världen. För att fira jubileet öppnar snart en middagsklubb i London som serverar Hogwarts-inspirerad mat och dryck. (En middagsklubb är lite annorlunda än en restaurang. Där träffas främmande människor och äter middag tillsammans, har trevligt och delar historier. Tänk en första middag runt det tilldelade nya elevhemmets långbord, lite nervöst men så kul.) Till förrätt serveras “eldwhisky” samt ett brev från Hogwarts (rispapper toppat med peppar, persilja och bläckfisk). Vidare bjuds det på bland annat “Djävulens snara” (chiafrön, tång och zucchini), och desserten går under namnet Honeydukes” så klart.

Middagen äger rum på Covent Gardens klubb Biblioteket och anordnas varje fredag och lördag till och med augusti och september 2017. Biljetten kostar cirka 820 kr. Mer info hittar du här.

På med din bästa Gryddindor- eller Slytherindräkt och skåla i honungsöl!

Foto Library

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!