Nöje

Här kan du se det första avsnittet av The Hills: New Beginnings

Den omtalade serien The Hills är tillbaka efter nio år med kända ansikten som Heidi och Spencer Pratt, Whitney Port och Audrina Patridge. På lördag den 6:e juli kommer vi kunna se det första avsnittet!

Foto: TT

En av 2000-talets mest omtalade serie, The Hills, sände sitt sista avsnitt den 13 juli 2010 och fansen var förkrossade. Nu är programmet tillbaka med namnet The Hills: New Beginnings där vi nu 9 år senare kommer få följa många bekanta ansikten. De som inte kommer vara med i år är Lauren Conrad, hennes vän Lo Bosworth och Kristin Cavallari. Tidigare har Lauren uttalat sig om varför hon inte kommer vara med, hon är nämligen på en annan plats i livet.

Vi kommer däremot få följa en ny stjärna, ingen mindre än Mischa Barton, som bland annat är känd från The O.C där hon spelade Marissa Cooper. Minns du alla karaktärer från serien? De som även kommer vara med i uppföljaren är:

Heidi och Spencer Pratt
Whitney Port
Audrina Patridge
Stephanie Pratt
Justin “Bobby” Brescia
Brody Jenner
Frankie Delgado
Jason Wahler

Nu är väntan (verkligen) snart över! På lördag den 6:e juli sänds det första avsnittet av The Hills: New Beginnings och du kan se det här på MTV:s hemsida.

Läs även: Här är allt vi vet om The Hills: New Beginnings

Källa: MTV

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!