Nöje

Här skapar Molly Sandén och Sven-Ingvars magi i “På spåret”

När det folkkära bandet Sven-Ingvars framförde en hitlåt av The Weeknd tillsammans med Molly Sandén i På Spåret blev resultatet minst sagt lyckat. Spana in det härliga klippet här!

Foto: Skärmdump SVT

Sven-Ingvars och Molly Sandén är kanske inte den mest givna kombinationen, men när de slog sina påsar ihop under premiären av På Spåret 2021-2022 uppstod ren magi på scen.

Framförde hitlåt med Molly Sandén

Sedan “Augustifamiljen” slutade som husband i På spåret har programmet bytt koncept. Numera gästas programmet av flera husband per säsong, och under säsongen 2021-2022 var det Sven-Ingars som fick äran att stå för musiken i det första avsnittet.

Ett av de mest uppskattade framträdandena var bandets gemensamma uppträdande med Molly Sandén. Tillsammans framförde de en av The Weeknds hitlåtar från 2020: “Save your tears” från albumet “After Hours”. Låten nådde en ny nivå av popularitet när artisten gjorde en remix tillsammans med Ariana Grande 2021, och i skrivande stund har den streamats över en miljard gånger på Spotify.

Sandén och Sven-Ingvars egna tolkning av låten togs emot med förtjusning av deras fans och YouTube-videon nedan har idag nära 300 000 visningar.

Se det fantastiska framträdandet här!

Molly Sandén & Sven Ingvars - Save your Tears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!