Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Harry Potterfans! Nu finns en magisk afternoon tea med Hogwarts-tema

Hur många gånger har vi inte drömt oss bort till Hogwarts och J.K Rowlings magiska värld? Och hur många gånger har vi inte önskat att vi levde som trollkarlar? Då älskar vi ju när det öppnar ställen som får oss att glömma att vi är mugglare.

harry-potter-afernoon-teaFoto: Warner brothers/Cutter & Squidge 

I London har det öppnat ett ställe som serverar afternoontea med Harry Potter-tema, och inte nog med det. Aternoonteat finns hos Cutter & Squidge och de har byggt upp en lokal ser ut som att vara hämtad från Snapes trolldrycksklassrum. Tyvärr dyker inte Snape upp under ditt besök men du får skapa olika drycker med den trolldrycksmästare och du får även testa att dricka tårar från en enhörning.

via GIPHY

Du får ta på dig en trollmantel och ta en trollstav, sen får du kalasa på bland annat Rock cakes, galaxjuice.  Alla godsaker serveras på ett fat som ser ut som Hedwigsbur. Biljetterna kostar 578 kronor (49,50 pund) och du beställer dem via hemsidan.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!