instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Höstens trendigaste drinkar görs med Xanté Pumpkin Spice & Pear

Av: Metro Mode

Förra året lanserade Xanté en nyhet för att sätta krydda på halloweenfesten och höstens drinkar. Xanté Pumpkin Spice & Pear är en likör där den klassiska smaken av Xantés söta päron blandats med den populära kryddblandningen Pumpkin Spice.

Xanté är dryckesvarumärket som i nästan 20 år trotsat konventionerna och skapat smakkombinationer lika oväntade som smakrika. Tidigare i år lanserade man den blommiga Xanté Elderflower & Pear, följt av Xanté Latte & Pear, kaffelikören med en lätt smak av päron, utmärkt för att sätta en twist på kaffedrinken.

I perfekt tid för halloweenfesten och höstens mysiga drinkar lanserar Xanté nu Xanté Pumpkin Spice & Pear, med smak av den trendiga amerikanska kryddblandningen. Sedan 1700-talet har kryddblandningen använts för att smaksätta pumpapaj, men de senaste åren har Pumpkin Spice fått mer utrymme i allt från kaffe till bakverk och doftljus. Kryddbladningen består i huvudsak av fyra kryddor; kanel, ingefära, kryddnejlika och muskot.

– Xanté Pumpkin Spice & Pear är en perfekt produkt nu när hösten är här, den är kryddig och rund med mycket sötma och kommer sätta en rolig twist på såväl halloween-bålen som mysiga drinkkvällar med vänner i höst, berättar Marika Silander, Senior Brand Manager för Xanté.

Xanté Pumpkin Spice & Pear har en alkoholhalt om 15% och passar lika bra i drinkar som för sig själv med några isbitar eller som shot. Liksom Xantés övriga produkter är Xanté Pumpkin Spice & Pear vegansk.

Produkten kommer i en flaska om 500 ml, kostar 149 kr och finns i begränsad

upplaga i Systembolagets tillfälliga sortiment.

Nedan hittar du tre drinkrecept perfekta till halloween!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår