Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Idag har Black Widow premiär på Disney+ utan extra kostnad

Från och med idag kan du streama den nya Marvel-filmen utan extra kostnad. Vi berättar hur du går tillväga!

Black Widow

Actionfylld spionthriller

I Marvels nya actionfyllda spionthriller följer vi Natasha Romanoff (Black Widow) i färd med att göra upp med sin bakgrund. När en farlig konspiration med kopplingar till hennes förflutna växer fram jagas hon av en kraft som vill förgöra henne. I huvudrollen ser vi Scarlett Johansson och filmen är den första i fas fyra av Marvel Cinematic Universe och är regisserad av Cate Shortland.

För att streama filmen behöver du ett abonnemang på Disney+. Abonnemanget kostar 89 kronor i månaden eller 890 kronor för ett helår. Här kan du skaffa ett konto på Disney+. Filmen har tidigare varit tillgänglig under Premier Access för en extra kostnad av 249 kronor, men från idag ingår den i Disney+ vanliga utbud.

Vilka filmer måste man se inför “Black Widow”?


“Black Widow” utspelar sig efter händelserna i “Captain America: Civil War” (2016). Det är också bra att kolla ikapp “Iron Man 2” (2010), “Avengers” (2012) och “Avengers: Age of Ultron” (2015) där Natasha Romanoff medverkar. Men den nya filmen är fristående och kräver egentligen inga förkunskaper.

Läs även:

Scarlett Johansson och Disney har löst sin juridiska tvist.

Nyheter på Disney+ – oktober 2021.

10 mest sedda TV-serierna på Netflix någonsin.

Nyheter på Netflix – oktober 2021.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!