Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

IKEA storsatsar i Stockholm – med ett varuhus i Gallerian 2022

I våras gick Ikea ut med ett nytt butikskoncept som möbeljätten ska satsa på. Ikea Planning studio öppnar nästa år i gallerian Bromma Blocks!

Det nya varuhuset är över 8000 kvadratmeter stort och har som ambition att finnas tillhands på ett mer citynära sätt för sina kunder. Det nya varuhuset påminner om de tidigare men är byggt i ett mindre och mer kompakt format. Det är möjligt för kunderna att inspireras av heminredningslösningar och att få personlig hjälp och service. Till skillnad från de större varuhusen finns inget ta-själv-lager, däremot kan varorna levereras hem. Nästa steg är sedan att öppna ett varuhus i Gallerian i centrala Stockholm.

Att varuhuset öppnar just där är ingen slump. Tanken är att komma närmre huvudstadens invånare och att på så sätt vara närvarande på ett annat sätt även för de som bor mitt i centrum.

Fokus ligger även på hållbara alternativ och det kommer finnas en avdelning för second hand-möbler. Den nya butiken har även restaurang för hungriga besökare. Ikea Planning studio öppnar den 14 juli 2022 i Bromma.

Läs även: IKEAs nya koncept – mindre butiksformat.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!