METRO MODE + Lindströms

Inredningsbloggarens bästa tips för en härlig grillkväll med barnen

Foto: Andrea Brodin

Grillen är igång, det är varmt i luften och alla är samlade. Vad är egentligen mysigare än en grillkväll tillsammans med familjen och vännerna under bar himmel? I samarbete med Lindströms har vi bett inredningsexperten Andrea Brodin dela med sig av sina bästa tips på hur du fixar en härlig grillkväll med barnen. 

Sommaren är redan här och inget är väl mer somrigt än grillning. Att grilla fungerar lika bra till vardag som till fest och endast fantasin sätter gränserna. En härlig grillkväll är dessutom alltid en vinnare hos både stora och små i familjen!

Barnburgaren är en klar favorit i Andreas familj. Foto: Andrea Brodin

Andreas 5 bästa tips:

 

1. Välj bra råvaror
– 
Använd bra råvaror och ha gärna lite extra. Är det gott äter barnen lätt dubbla portioner, barnburgarna är väldigt populära!

2. Låt barnen vara delaktiga
– 
Grilla också grönsaker och ha mycket gott till för att göra burgarna så goda som möjligt. Våra favoriter är avocado, sallad och hamburgerdressing. Med många olika alternativ tycker barnen att det är extra kul att skapa sina egna hamburgare i den smidiga barnstorleken och då blir det också lätt att hålla i den utan för mycket kladd.

Hamburgare för både stora och små. Foto: Andrea Brodin

3. Låt alla samlas på en filt
– 
Med en härlig picknickfilt kan man ha många gäster med barn utan att alla behöver sitta vid ett bord. Lite extra servetter så slipper man kladd också.

4. Dekorera för att höja mysfaktorn
 Lyktor skapar stämning och en fin dukning med säsongens blommor skapar en hemtrevlig känsla.

5. Ju fler tillbehör desto bättre
– Ha lite härliga tillbehör redo också. Coleslaw, sötpotatis-fries och grillade grönsaker gör måltiden komplett!

Fler tips för grillkvällen hittar du här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!