Nöje

Instagrams nya mute-funktion gör det möjligt att dölja inlägg och stories – så här gör du!

Instagrams nya funktion gör det möjligt att dölja inlägg och stories från andra konton. Det bästa av allt? Personen du vill dölja informationen från märker ingenting! 

Foto: Unsplash

Vi har nog alla någon gång känt att vi inte vill se bilder på vårt ex eller i alla stories bli påminda om våra före detta vänner som vi inte längre har någon kontakt med. Uppbrott är alltid jobbiga och sociala medier gör det inte lättare. Men nu lanserar Instagram en ny mute-funktion som gör det möjligt att dölja inlägg och stories från andra konton – utan att det märks!

När du använder funktionen kan du fortfarande se personens inlägg på hans eller hennes profilsida och du får fortfarande notiser om kommentarer och bilder hen har taggat dig i, men bilderna dyker inte upp i ditt flöde. För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte! Funktionen kommer kunna användas inom de närmaste veckor på Instagram och vi väntar spänt.

Foto: Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!