Nöje

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbro är tillsammans igen: “Tredje gången gillt”

Isabella Löwengrip gick i maj ut med att hon och Hampus Jarlbro var ett par, men två månader senare valde de att gå skilda vägar. Nu kommer Isabella Löwengrip med glädjebeskedet – uppehållet är över.

isabella-hampus-par-karlekFoto: Eero Hannukainen & Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

I en intervju under Almedalen i somras berättade hon om uppbrottet och nämnde att hon tyckte att det var svårt att ha en relation när man lever i ett så högt tempo som hon gör. Men kärlekssagan är inte över. Nu har de hittat tillbaka till varandra och hon skriver att hon nu har förstått att han menar allvar.

” Jag har varit velig och försökt stöta bort när han kommit nära. Men han har stått där stadigt och visat sin kärlek”, skriver Isabella i ett blogginlägg. 

Hon skriver också att det har varit en tuff period som slutade i något väldigt fint. Inlägget fortsätter och hon berättar att även hennes barn är förtjusta i honom, men att de tagit det väldigt långsamt med den biten.

–  I somras var vi på Astrid Lindgrens värld med barnen. Det var vid ett tillfälle när vi skulle lämna parken och det började ösregna och båda barnen grät av trötthet. Då lyfte han upp Sally och Gillis i sin famn och bar dom under ett pippi-paraply. Hela mitt hjärta smälte, skriver hon.

Hon avslutar blogginlägget med att skriva att “Vägen till hjärtat går via sina barn”.

Källa: isabellalöwengrip.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!