Nöje

Isabella Löwengrip berättar om sin nya pojkvän: “Det har varit nervöst att outa”

Superentreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip skilde sig för över ett år sedan med Odd Spångberg och spekulationerna om en ny kärlek har länge cirkulerat i media. Nu väljer hon äntligen att berätta – Hampus Jarlbo är hennes nya pojkvän!

isabella_löwengripFoto: Karin Törnblom & Eero Hannukainen / IBL 

Att Isabella Löwengrip har en ny kärlek i livet kommer inte som någon överraskning. På Alla hjärtans dag gav hon en hint om sitt nya förhållande när hon fick en bukett rosor, men inte så mycket mer än så har hennes följare fått veta. Senast på Unicef-galan sågs de tillsammans och nu berättar Isabella Löwengrip äntligen om pojkvännen Hampus Jarlbo från Lund.

– Det är viktigt att ta det lugnt när man har barn. Det har varit nervöst att outa. Vi har kommit till en punkt där vi är trygga med varandra, säger hon i en intervju med Expressen.

Tidigare har Isabella skrivit om hur hon försökt att skydda barnen från en jobbig stämning och om hur tacksam hon är för att livet ser annorlunda ut idag. Att kärlekan spirar mellan det nyförälskade paret är det ingen tvekan om!

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo till Expressen.

Källa: Expressen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!