Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrip om sällskapet på Polarpriset

Igår var det dags för kändisarna att inta röda mattan på Polarpriset i Stockholm. Många undrar vem Isabella Löwengrips kavaljer är och vi har svaret!

Foto: TT, Instagram/@isabellalowengrip

På Grand Hôtel i Stockholm ägde Polarpriset rum igår. På röda mattan syntes entreprenören Isabella Löwengrip med ett “mystiskt” sällskap. Med tanke på att hon för bara två dagar sedan hintade om en ny kärlek i sitt liv, ställer sig många frågan om sällskapet var en dejt.

I sin blogg nämnde hon att hon har många förändringar på gång så som halvtidsboende och bolag i New York och att hon endast kommer att skriva på engelska i bloggen – en utmaning hon ser fram emot. Men trots de stora förändringarna i hennes karriärliv är det en förändring i privatlivet som hon ser som den största.

– Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång.

Men hennes kavaljer på röda mattan var (förmodligen) inte hennes nya kärlek, utan en samarbetspartner till hennes nya stiftelse. I Monaco träffade hon amerikanen Paul Hutchinson som själv har stiftelsen “Child Liberation Foundation” och som jobbar för att rädda barn som utsatts för människohandel. Det är även inom det området som Isabellas nya stiftelse kommer att verka inom.

Paul Hutchinson berättar för Expressen om deras möte: “Hon sa till mig att om hon ska göra en skillnad, så är det i de här barnens liv. Barn som är i en position där de inte har någon som helst kontroll över sina liv”.

Läs också: Isabella Löwengrip satsar på privatflyg för unga: “Miljöfrågan är inte speciellt global”

Källa: Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!