Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrip om skilsmässan: “Det handlade tillslut om hur länge man orkade hålla ut”

Isabella Löwengrip delar nu med sig av känslorna innan skilsmässan i ett öppenhjärtat inlägg på sin blogg. “Jag landar i att vi verkligen försökte”, skriver hon i inlägget. 

Foto: Instagram @isabellalowengrip

Tidigare i år berättade Isabella Löwengrip för sina läsare att hon och maken Odd Spångberg skulle skiljas. Hon var tydlig med att det var viktigt att skilsmässan blev så lugn som möjligt, för barnens skull. Nu öppnar hon upp om tiden före skilsmässan, om försöken att reparera förhållandet och att lyckliga föräldrar är det bästa för barnen.

“På resor och bland vänner var vi som bäst ihop. Då blev våra separata egna världar inte lika tydliga, för vi blev ju inklämda i en gemensam för några dagar. Dagar då man tittade in i varandras blick för att se om man någonsin skulle se varandra, förstå. Komma tillbaka.”

Isabella beskriver hur de trots löften om kompromisser alltid föll tillbaka i samma mönster, eftersom kompromisserna inte höll i längden.

“Vi blev olyckliga och ingens behov tillgodosett.” “Det handlade tillslut om hur länge man orkade hålla ut”, fortsätter Isabella.

På grund av barnen sköts beslutet om skilsmässa upp, eftersom det innebar delad vårdnad och därför hälften så mycket tid tillsammans.

“Den tanken fick mig då att vilja kräkas, ångest på en millisekund.”

Sen berättar hon hur mer logiska tankar kom upp till ytan och hon reflekterade över situationen från barnens perspektiv.

“Att två vuxna som är olyckliga under samma tak, antagligen nog är sämre föräldrar än två lycklig vuxna under olika tak.”

Hon tänkte också på hur barnen tar efter föräldrars sätt att agera och hur hon vill visa sina barn att de ska ska prioritera sig själva främst. Hon skriver att det viktigaste är att barnen får med sig en stark magkänsla och att de är tillräckligt trygga i sig själva för att lita på den, i en värld med tuffa beslut.

“Livet tenderar att bli väldigt bra då. “, avslutar hon sitt inlägg.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!