Nöje

Isabella Löwengrip säljer nu lyxvillan på Lidingö – och det är minst sagt en galen summa

Isabella “Blondinbella” Löwengrip säljer nu den arkitektritade lyxvillan på Lidingö efter bara ett år och berättar om den tuffaste perioden i karriären hittills. Se alla bilder från huset – summan som villan ligger ute för är allt annat än låg. 

Foto: Wrede, @isabellalowengrip

Isabella Löwengrip gick nyligen ut med att hon går igenom en tuff period i livet, något hon delat med sig av på sin blogg. Där berättar hon öppet om det tuffa beslutet att hoppa över sin deltidsflytt till USA, som skulle bli en nystart.

– Jag såg min resa i Sverige som ett långt långt marathon-lopp där jag precis hade kommit i mål med sommarpratet som sista mediala medverkan och nu äntligen skulle jag få lugn och ro och en plats att börja om på och vara helt anonym, skriver Isabella i ett blogginlägg.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Happy Friday ✨

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

Istället tvingas hon ställa in flytten och rädda upp sitt företag som varit nära att gå i konkurs. Nu väljer hon även att sälja sin lyxvilla på Lidingö, där hon har bott i ungefär ett år. Ett magnifikt hus på 352 kvadratmeter fördelat på hela nio rum. Huset är helt insynsskyddat med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med ett nybyggt poolområde. Den nedre våningen har använts för mycket jobb och olika projekt, många dagar fyllt av människor, något vi har fått följa på hennes sociala medier.

Det tillhör även en båtplats och sjöbod vid en gemensam brygga. Huset byggdes 2017 och mäklaren har ännu inte gått ut med priset. Men Bloggbevakning skriver att det rör sig om 30 miljoner kronor. I blogginlägget skriver Isabella att det är hennes tuffaste period hittills i sin karriär.

– Jag fixar det såklart men det är inte vad jag ville så det tar tid att gå vidare från. Det gör ont när drömmar krossas.

Läs även: “Här är allt som har hänt Isabella Löwengrip den senaste tiden”

Bilder från fastighetsmäklare Wrede:

Källa: Isabella Löwengrips blogg, Bloggbevakning, Wrede

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!