Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrips lättnad efter stalkerns dom: “Det känns väldigt bra”

Isabella Löwengrip har sedan årskiftet trakasserats av en 35-årig man, nu har han blivit dömd. Vilket entreprenören berättar om på sin blogg.

isabella-lowengrip-stalker-domdFoto: TT

Det hela handlar om en 35-årig man hemmahörande i Frankrike som har sedan nyår kontaktat henne på Instagram. Mannen har skrivit 30-40 meddelanden om dagen och trots att hon blockade honom fortsatte han att kontakta henne, via andra konton. Den 18 januari greps 35-åringen utanför Isabellas hem. Han hade då flugit från Frankrike till Sverige för att söka upp Isabella.

I onsdags vittnade hon mot sin stalker i rättsalen i Stockholms Tingsrätt, där dömdes han till villkorlig dom samt 69 dagsböter för ofredande. Samt att han ska betala ett skadestånd till Löwengrip på 5000 kronor.

Under onsdagen la hon upp ett blogginlägg där hon berättade om sina känslor kring domen.

”Fy vilken morgon! Men VI VANN! Det blev en fällande dom mot mannen. Det känns väldigt bra. Ofredande måste tas på allvar. Min åklagare och min advokat var riktigt duktiga och jag kände mig trygg mellan dom. Men herregud vad jag mådde dåligt när jag såg honom komma in i handfängsel. Salivet försvann helt i munnen när det var min tur att prata. Det var obehagligt att höra honom berätta om hans syn på situationen, när han bestämde sig för att flyga hit och hans ”vision” med mötet när han knackade på.”, skriver hon i bloggen.

Källa: Baaam/Expressen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!