Nöje

Isabella Löwengrips mest utlämnande inlägg hittills om skilsmässan: “Jag ville bort”

För några dagar sedan skrev Isabella Löwengrip ett gripande inlägg om sin skilsmässa med rubriken “Breda ut mina vingar”. I inlägget öppnar hon mer än någonsin upp sig om varför hon kände att skilsmässa från maken Odd Spångberg var den enda utvägen för att hon själv skulle få må bra.

Foto: IBL/Eero Hannukainen

Isabella har tidigare delat med sig av sina känslor kring tiden före skilsmässan, men för några dagar sedan fick vi läsa om en av anledningarna till skilsmässan.

“För ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville skiljas. Jag minns hur vi satt där på soffan när jag berättade. Hur jag sedan lovade att gå i parterapi för att känna att vi gjort allt innan vi sa hejdå.”, skriver hon i inlägget.

Isabella berättar om hur terapin kom att handla om vad hon hade för brister och vad hon behövde förändra. Hon berättar även att hon fick medicineras för att deras relation skulle bli bättre.

“I parterapin fokuserade vi mest på alla mina brister. Vad jag skulle behöva ändra för att relationen skulle fungera igen. Listan blev lång. Jag försökte men kompromissandet blev inte långvarigt. Kravet att jag skulle ta medicin mot min adhd gjorde att jag upplevde att min själ var kvävd, nertryckt. Istället försökte jag äta antidepp för att piggna till. Det blev ett enda virrvarr av mediciner och tillslut fick jag nog. Jag ville bort. Bryta mig ur.”

Hon förklarar att hon idag blir ledsen över att hon inte stod på sig, men är glad att hennes liv har förändrats.

“Jag försöker lära mig av åren och se till vad det var. Men ibland gör det fruktansvärt ont när jag påminns över stunder då jag inte stod upp för mig själv. Jag är glad över att livet ser annorlunda ut nu.”, summerar hon.

Isabellas väldigt ärliga och utelämnande inlägg har, precis som hennes inlägg brukar, fått både positiva och negativa reaktioner. Några skriver att de känner igen sig mycket i inlägget, att de blev stärka av det och tackar henne för att hon satt ord på deras känslor. Andra reagerar på det genom att ifrågasätta hur hon tror att hennes ex-make känner kring hennes öppna inlägg och påstår att hon hänger ut honom. En del blir upprörda och tycker att Isabella gjort fel då hon under tiden detta pågick framställde det som att allt var bra.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!